Hoeve Veldzicht: pensionstalling voor paard en pony in Woerden – Kamerik

Wij, Roelof en Alice de Wit, zijn de bewoners van Hoeve Veldzicht in Woerden – Kamerik. Op de zorgboerderij (tevens melkveehouderij) bieden wij de mogelijkheid van pensionstalling van uw paard of pony in één van onze 17 paardenboxen.

Uw paard in een mooie en veilige omgeving

joerie-frontpageAls dierenliefhebbers begrijpen wij dat u voor uw paard of pony een heerlijke en veilige plek zoekt. Wij bieden hem of haar een plek met veel rust en ruimte, en beschikken over de faciliteiten die uw paard of pony nodig heeft. Zo is er op Hoeve Veldzicht een pensionstalling en een ruime weide. Maar ook de dagelijkse verzorging is bij ons in goede handen.

Veel ruimte en faciliteiten

Op onze boerderij beschikken wij over 17 boxen van 3 x 3 meter, en een buitenbak van 20 x 40 meter, voorzien van verlichting. De nodige beweging krijgen onze paarden in de longeercirkel. Uiteraard is ook de longeercirkel voorzien van verlichting. Daarnaast is er een paddock. Indien nodig is er voor eigenaren de mogelijkheid tot trailerstalling.

De dagelijkse verzorging

In het weideseizoen dat loopt van mei tot oktober gaan, afhankelijk van het weer, de paarden in een grote wei in kleine groepen. Dit doen wij voor u. Als u dat wenst, zetten wij ze ’s avonds ook weer binnen.

Indien de dieren de hele dag op stal staan, krijgen ze viermaal per dag hooi. De kosten voor het hooi en stro zijn bij de huurprijs inbegrepen. Als u uw paard biks of ander voer wilt geven, dient u hiervoor zelf te zorgen. Een eigen instructie kunt u meenemen.

Lease uw eigen pony

paardenHelaas is het niet voor iedereen weggelegd zelf een paard of pony te hebben. Daarom bieden wij de mogelijkheid een pony te leasen.
Op onze boerderij hebben wij een hele lieve shetlander. Ze heet Polly, is 1,08 m hoog en heel geschikt voor jonge kinderen om op te rijden.
Onze andere pony is Joerie, een kruising tussen een fjord en een haflinger. Hij is 13 jaar oud, heel braaf en goed te berijden. In het verleden heeft hij ‘M2’ gelopen in de dressuur, dus je kunt nog veel van hem leren!
Onze paarden zijn te leasen in de middagen (na 16.00 uur) en in het weekend.

 

paarden-in-bakPrijslijst 2017

Stalling paard, inclusief gebruik van hooi en stro: € 190,00 per maand.
Stalling pony, inclusief gebruik van hooi en stro: € 150,00 per maand.
Leasen van paard of pony: prijs in overleg. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.